Central Soya Feed Kft. - www.centralsoye.eu Central Soya Feed Kft. - www.centralsoye.eu Central Soya Feed Kft. - www.centralsoye.eu Central Soya Feed Kft. - www.centralsoye.eu
Central Soya Feed Kft.
7003 Sárbogárd
Vasút utca 2.
Telefon:
(06) 25 / 508 - 352
(06) 25 / 508 - 217
Fax:
(06) 25 / 508 - 353
(06) 25 / 508 - 218

Szolgáltatásaink

Central Soya Feed Kft. Central Soya Feed Kft. Cégünk nem csak kiváló minőségű termékeket és alapanyagokat értékesít, hanem a teljes körű Partneri együttműködést, a gyors, pontos és rugalmas vevőkiszolgálást tekinti egyik legfontosabb feladatának.

Célunk, hogy Ön mindig elégedett legyen!

Munkánk során törekszünk arra, hogy ne csupán beszállítói legyünk Partnereinknek, hanem megbízható termékeinkkel, szolgáltatásainkkal és rugalmas együttműködéssel, hosszú távon segítsük vásárlóink tevékenységét.

Fentiek érdekében az alábbi szakmai szolgáltatásokkal segítjük Partnereink tevékenységét:

 1. Szakmai szerviz
  Cégünk a takarmányipar elismert specialistáit alkalmazza, hogy az Önök által megvásárolt termékek lehetővé tegyék az okszerű és gazdaságos állatitermék- előállítást.
 2. Laboratóriumi takarmányvizsgálatok
  A Central Soya Feed Kft. a takarmányiparban szerzett tapasztalatai alapján olyan akkreditált laboratóriumokkal áll szerződéses viszonyban, akik elkötelezettek a biztos és gyors adatszolgáltatás mellett.
 3. Tartástechnológiai szaktanácsadás
  Szaktanácsadóink jó kapcsolatot ápolnak több tartástechnológiát (újat és használtat is tudnak ajálani) forgalmazó céggel, és készséggel állnak az Önök rendelkezésére. A technológiai újításokkal kapcsolatos igényüket kérjük, hogy jelezzék a vevőszolgálatos kollégáinknak, aki a megfelelő személyek felé továbbítják a kérést, így rövid időn belül egy szakértővel tudnak egyeztetni.
 4. Takarmányozási szaktanácsadás
  Szaktanácsadóink saját szakterületükön nagy jártassággal bírnak, így a piacon megtalálható összes genotípus számára, többféle tartási körülmény mellett, különféle alapanyag-bázisból is tudnak gazdaságos receptúrákat összeállítani, melyhez gyártmánylapot és címkemintát is tudnak készíteni.
 5. Állat-egészségügyi szaktanácsadás
  Fajspecifikus állatorvosi szaktanácsadást tudunk biztosítani partnereink részére.
 6. Receptkészítés
  Cégünk korszerű receptkészítő program és hozzáértő munkatársak bevonásával nyújt segítséget a helyi körülményeknek megfelelő takarmánysorok beltartalmának és receptúrájának kialakításában.

Infovonal

[06]25 508 352

[06]25 508 217

ajánlatkérés:
info@centralsoya.eu

Katalógus

Töltse le legfrissebb termék-
katalógusainkat!
Letöltések

SGS Hungária minőségbiztosítás - ISO 22000